Banner
Banner
Felügyeleti szerv
Banner
Banner
Visitor Counter
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday4483
mod_vvisit_counterYersterday4870
mod_vvisit_counterThis week26320
mod_vvisit_counterLast week27255
mod_vvisit_counterThis month45939
mod_vvisit_counterLast month118197
mod_vvisit_counterAll days6751593

free counters

Hirdetés
Banner
Banner
English (United Kingdom)Hungarian (formal)

"Mi újság a régióban?" – Ján Süli szlovák főkonzul előadása Szarvason

Szarvason a „Nyitott Könyvtár” hetek keretén belül rendezett előadást Szarvas Város Közoktatási és Közgyűjteményi Intézménye Városi Könyvtára „Mi újság a régióban?” címmel, melynek előadó vendége Ján Süli a Szlovák Köztársaság főkonzulja volt.
A rendezvénynek Szarvas Város Közoktatási és Közgyűjteményi Intézménye Vajda Péter Gimnázium és Szakközépiskolája aulája adott otthont.
A Városi Könyvtár intézményegység vezetője, Baginé Tóth Erika elmondása szerint nem ez volt az első – és nem is az utolsó – előadás az Európai Unió ezen régiójában található szomszédos országok bemutatásáról, hiszen tavaly Romániát ismerhette meg a közönség, jövőre pedig ismét egy másik uniós, Magyarországgal szomszédos ország átfogó bemutatását tervezik.
A közönségnek nem csupán látni- és hallgatnivalóval szolgáltak a szervezők, hanem a Szarvasi Gyermekélelmezési Kht. jóvoltából belekóstolhattak néhány szlovák ételkülönlegességbe is, ezzel egészítve ki és érzékelhetőbbé téve Ján Süli főkonzul Szlovákiáról szóló előadását.
 
 
 

Hirdetés