Hirdetés
Hirdetés
Felügyeleti szerv
Hirdetés
Hirdetés
Nézettség számláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa6171
mod_vvisit_counterTegnap6606
mod_vvisit_counterEzen a héten17871
mod_vvisit_counterUtolsó héten41266
mod_vvisit_counterEbben a hónapban137528
mod_vvisit_counterUtolsó hónapban177336
mod_vvisit_counterÖsszesen7486408

free counters

Hirdetés
English (United Kingdom)Hungarian (formal)

"Mi újság a régióban?" – Ján Süli szlovák főkonzul előadása Szarvason

Szarvason a „Nyitott Könyvtár” hetek keretén belül rendezett előadást Szarvas Város Közoktatási és Közgyűjteményi Intézménye Városi Könyvtára „Mi újság a régióban?” címmel, melynek előadó vendége Ján Süli a Szlovák Köztársaság főkonzulja volt.
A rendezvénynek Szarvas Város Közoktatási és Közgyűjteményi Intézménye Vajda Péter Gimnázium és Szakközépiskolája aulája adott otthont.
A Városi Könyvtár intézményegység vezetője, Baginé Tóth Erika elmondása szerint nem ez volt az első – és nem is az utolsó – előadás az Európai Unió ezen régiójában található szomszédos országok bemutatásáról, hiszen tavaly Romániát ismerhette meg a közönség, jövőre pedig ismét egy másik uniós, Magyarországgal szomszédos ország átfogó bemutatását tervezik.
A közönségnek nem csupán látni- és hallgatnivalóval szolgáltak a szervezők, hanem a Szarvasi Gyermekélelmezési Kht. jóvoltából belekóstolhattak néhány szlovák ételkülönlegességbe is, ezzel egészítve ki és érzékelhetőbbé téve Ján Süli főkonzul Szlovákiáról szóló előadását.
 
 
 

Hirdetés